zondag 8 mei 2011

Ontbijtbuffet in Lochristi

Zoals aangekondigd, stonden we vandaag op het ontbijtbuffet in Lochristi met een standje met azalea’s, verjaardagskaarten en koekjespakketten.
Heidi had de stand heel mooi aangekleed.


Onze ganse stand zag er zo uit:


We maakten vandaag ook kennis met Jo, de partner van Heidi, die in september ook zal meegaan als vrijwilliger. En ik moet zeggen, dat viel geweldig mee! Een heel sociaal en warm iemand (en zoals sommigen onder jullie zullen kunnen zien op mijn webalbum: een heel schoon koppel ! ;o))

Het ontbijt verliep in 3 shiften: van 8 tot 9, van 9 tot 10 en van 10 tot 11 u.
Martine kwam op het lumineuze idee om onze actie (tot tweemaal toe!) in de zaal te gaan aankondigen. Heidi gaf een bondige uitleg over ons project en sprak door de micro alsof ze nooit iets anders gedaan had, een natuurtalent dus!

De azalea’s verkochten het best van al, mogelijk ook omdat het vandaag moederdag was. Benieuwd of we er volgende week evenveel zullen kunnen verkopen!
Heidi, Jo en ik vonden het bijna hilarisch hoe Martine iedereen aansprak met haar zelfgekalligrafeerde verjaardagskaarten, maar ze had overschot van gelijk, ze zijn dan ook heel mooi en ze mag er terecht heel fier op zijn.
Door Martines aanpak verkochten de kaarten dan ook heel goed.
De koekjespakketten aanvankelijk iets minder, maar de grote snoepers zaten blijkbaar allemaal bij de laatste shift, want toen gingen ook de koekjes erg vlot de deur uit.

Fijne verrassing voor mezelf: totaal onverwachts stond opeens Martine daar. Jullie zullen zeggen: hoezo, die stond er toch al? Maar ik bedoel een andere Martine, nl. degene met wie ik 4 jaar als VLK-vrijwilligster in het Sint-Lucasziekenhuis gewerkt heb. Zij woont in Lochristi en kwam er ook ontbijten. En het is altijd heerlijk haar weer te zien!

Volgende zondag 15 mei staan we dus opnieuw op het ontbijtbuffet in Lochristi.
In de namiddag gaat dan de Gentse stadsloop door, waar Heidi samen met haar zoon Gilles 5 km zal lopen, en ze zich laten sponsoren ten voordele van ons project.
Het vertrek is om 14 u, de aankomst ongeveer een half uurtje later.
The place to be: start : Sint-Amandsstraat, aankomst: Sint-Pietersplein. Alle supporters welkom!

1 opmerking:

  1. fijn verslagje Marie-Rose! Ik vond het ook een heel leuke voormiddag. Volgende week opnieuw hé!
    Dikke kus, ikke.

    BeantwoordenVerwijderen