maandag 16 mei 2011

Ontbijtbuffet in Lochristi en stadsloop in Gent

Gisteren stonden Heidi, Martine en ik opnieuw op het ontbijtbuffet in Lochristi om azalea’s en verjaardagskaarten te verkopen.
Aanvankelijk ging de verkoop minder goed dan vorige week, maar uiteindelijk was de opbrengst zeker niet slecht.

Na Heidi’s auto bij haar thuis geparkeerd te hebben, reden we naar Gent, waar Heidi met haar man, kinderen, ouders, broer en schoonzus afgesproken had om iets kleins te gaan eten. Ondertussen had Frieda ons opgebeld om te vragen waar de juiste afspraakplek was en is ook zij mee komen eten.
Het was wederzijds wel leuk om elkaar allemaal te leren kennen.

Ondertussen was Heidi ook haar nummer om te lopen al gaan afhalen. Ook Gilles, Heidi’s zoon, en Geert, Heidi’s broer, liepen mee.


Om 14 u was het dan zover. Na wat stretchoefeningen volgde er een gezamenlijke opwarming, waarbij je het gezamenlijk wel letterlijk mag nemen, want ook Frieda kon er niet aan weerstaan. ;o)

Intussen waren er ook nog enkele vriendinnen van Heidi aangekomen, die eveneens meeliepen.
Nadat het startschot gegeven was, begaven wij ons met zijn allen naar de aankomst.
Daar kwam, van degenen voor wie wij supporterden, Gilles als eerste over de meet, ruim voor de anderen. En zeggen dat hij gisterenvoormiddag al 30 km gaan mountainbiken was! Een dikke proficiat, Gilles!


Een tijdje later kwamen dan Geert en Heidi bijna gelijktijdig over de meet, vergezeld van Linda (vriendin van Heidi die de hele tijd naast haar blijven lopen was). Een dikke proficiat aan iedereen!


Heidi, je hebt nu al bewezen dat er KRACHT komt na kanker, je bent heel goed op weg om de Monte Perdido te halen! Doe zo verder, je bent een voorbeeld voor ons allen!

1 opmerking:

  1. Marie-Rose, bedankt voor je leuke verslag en de prachtige foto's! Het is heel tof dat ik nu ook de foto's zie van Gilles en Geert, Linda, Peggy en ik die over de meet lopen!
    Ik heb de smaak te pakken en ga met Peggy op Pinkstermaandag de Stadsloop Kortrijk (ook 5 km) meedoen! En daarna ook die in Brussel op 2 oktober als alles goed gaat. Volgend jaar in Gent misschien de 10 km??????

    BeantwoordenVerwijderen