dinsdag 1 maart 2011

Brainstormen

Vorige week woensdag kwamen we met 9 mensen van onze groep samen in Leuven om te brainstormen, o.a. over onze sponsoring. We hadden afgesproken om 12 u, iedereen bracht zijn eigen lunch mee. Sabine had 2 overheerlijke taarten gebakken, en Hilde een lekkere cake, want... we hadden een jarige in ons midden die dag. Nogmaals van harte gefeliciteerd, Chris!

Zoals het goede werkers betaamt, zijn we – gedisciplineerd als we zijn ;o))) - om 13 u beginnen vergaderen, en dat heeft liefst tot 17 u geduurd! Het was dan ook een heel constructieve bijeenkomst.
Eerst kregen we van Heidi uitleg over alle vervoersmogelijkheden die zij voor ons uitgeplozen had. Petje af voor haar opzoekwerk!
Daarna kwamen Sabine en Sofie er even bijzitten voor alle vragen die we nog hadden i.v.m. sponsoring en andere zaken.
Toen waren we weer onder ons en werden één voor één alle sponsoringsinitiatieven die er momenteel reeds op touw staan, gedetailleerd onder de loep genomen en uitgelegd door de persoon die respectievelijk elke activiteit zal organiseren. Ook werd reeds opgeschreven wie wanneer kan komen helpen.
Binnenkort meer hierover!
Tot slot keken we nog welke bedrijven gecontacteerd kunnen worden voor sponsoring en wie dat op zich zal nemen.
De ganse vergadering verliep vlekkeloos, en dit vooral door de puike voorbereiding én het in goede banen leiden door Hilde en Robert. Bedankt allebei!


Bovendien beschikt onze groep vanaf nu over een privé-secretaresse (mét laptop!), die vakkundig gedurende de ganse bijeenkomst nota’s nam en ons daarvan het verslag zal bezorgen. Bedankt Heidi!


Op 20 maart komen we weer samen, ditmaal bij Chris. We gaan dan eerst de wandeling maken die zij in juli als sponsoringsactiviteit zal aanbieden (dan tesamen met een fietstocht). Nadien eten we onze boterhammekes op en gaan we weer lekker vergaderen – tegen dan zullen we weer meer info hebben over allerlei sponsoring.

Deze fantastische dag kreeg voor Martine en mij helaas een wrang staartje in de vorm van een parkeerboete. We hadden ons op een gratis parking gezet – dachten we toch. Nadien bleek dat je voor een deel van de parking blijkbaar een toelating moet hebben, maar de borden om dat aan te duiden staan zo hoog dat we ze helaas niet gezien hadden. Dus nu maar hopen dat de boete aan de lage kant zal zijn...

1 opmerking:

  1. Volgende keer niet meer met de auto gaan maar gaan lopen. Alvast een goeie oefening voor 'het echte werk' haha. Geintje.

    BeantwoordenVerwijderen